رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

کرم کارامل - نمایش محتوای فضای مجازی

 

 

کرم کارامل

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:یک دوم پیمانه شکر،3 عدد تخم مرغ،یک دوم قاشق چایخوری وانیل،نمک مقداری،یک دوم پیمانه پوست لیمو ترش رنده شده،397 گرم شیر پرچرب سرد،340 گرم شیر غلیظ گرم

شکر را حرارت دهید تا غلیظ شود.

در قالب ریخته سرد شود.

زرده و سفیده یک تخم مرغ جدا شود.

دو تخم مرغ به زرده اضافه شود.

یک دوم قاشق چایخوری وانیل به تخم مرغ همزده اضافه کنید.

اندکی نمک اضافه کنید.

یک دوم پیمانه پوست لیمو ترش رنده شده اضافه کنید.

397 گرم شیر پرچرب سرد افزوده شود.

340 گرم شیر غلیظ شده گرم اضافه کنید.

کاملا با هم مخلوط می کنیم.

قالب را در ظرف بزرگتر حاوی آب جوش قرار می دهیم.

40 تا 45 دقیقه دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت یا 177 درجه سانتی گراد قرار دهید.

بگذارید تا خنک شود.

2 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

از قالب جدا کنید.

در ظرف برگردانید.