رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۸

مصرف ماهی و فواید آن - نمایش محتوای فضای مجازی

 

 

مصرف ماهی و فواید آن

در جزیره مرجانی و زیبای کیش ماهیهای مختلفی وجود دارند. این ماهیها می توانند قسمت اعظم خوراک مارا تشکیل دهند.

ماهی از نظر مزاج شناسی سرد و مرطوب است. بنابراین کسانی که دارای معده های مرطوب هستند با مصرف ماهی دچار مشکلات هضم می شوند. این افراد باید توجه کنند که ماهی را با انواع ادویه های گرم مثل زعفران ، سیر، دارچین،و سبزیهایی مثل شویدو زیره مصرف کرده و بعد از صرف ماهی چند عدد خرما بخورند تا این غذای مفید بهتر هضم شود و احساس آرامش در سیستم گوارش خود بکنند.

ماهی سرشار از امگا 3 است که باعث می شود کلسترول خوب خون افزایش و کلسترول بد آن کاهش پیدا کند. در ضمن اینکه مصرف این خوراک پروتئین بسیار مفیدی را به بدن ما می رساند.

این منبع غذایی به دلیل فسفر زیاد به همراه ویتامینهای A و E عملکرد ذهنی را بسیار افزایش می دهد و خون را رقیق می کند.

بهتر است که ماهیها همراه تخم مرغ استفاده نشوند چراگه مصرف این دو باهم هضم را برای معده بسیار مشکل می کند و ممکن است بدن را دچار انواع گرفتگی های عروقی نماید.

بهتر است از مصرف ماست در کنار ماهی پرهیز شود چراکه هردو مرطوب هستند و ممکن است در افراد مستعد ایجاد انواع سنگهای کلیه و کیسه صفرا کند.

به دلیل وجود انواع سبزیهای گرم، مرطوب و گاهی خشک در سبزی پلو، مصرف ماهی با این پلو بسیار مناسب و هضم آن راحت است.

مصرف متناوب ماهی حداقل دوبار در هفته توصیه می شود.