رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۸

ماهی قزل آلا - نمایش محتوای فضای مجازی

 

 

ماهی قزل آلا

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:

سیر:2 حبه

زنجبیل تازه:1 قاشق چایخوری

لیمو ترش:1 عدد

فلفل قرمز:1 قاشق چایخوری

نمک:به میزان لازم

سس سویا:3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای:1 قاشق چایخوری

عسل:1 قاشق چایخوری

ماهی قزل آلا:450 گرم

دستور پخت:سس را با مخلوطی از سیر های له شده ،زنجبیل های خرد شده،آب لیمو ترش،فلفل قرمز،نمک و سس سویا،روغن زیتون و شکر قهوه ای  آماده می کنیم .سس را داخل یک کیسه پلاستیکی می ریزیم و ماهی ها را داخل کیسه با مواد آغشته می کنیم و 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم.یک فویل آلومنیومی را داخل ظرف پهن می کنیم ،ماهی ها را به همراه سس داخل ظرف ریخته و 7 تا 22 دقیقه با دمای 190 درجه در فر قرار می دهیم.