رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۱۹ آذر ۱۳۹۸

ماهی قباد - نمایش محتوای فضای مجازی

 

 

ماهی قباد

Loading the player...

ماهی قباد یا شاه ماهی ، دارای گوشت لذیذ است و معمولاً صیادان ، آن را نمک سود و خشک کرده به خارج صادر می کنند. ولی از لحاظ اینکه بهترین ماهی خوراکی  خلیج فارس می باشد ، بهتر است به طریقه انجماد، نسبت به تهیه آن اقدام شود . شرکت صید کیش ، به منظور رفع نیاز پروتوئینی کشور ، با استفاده از تجربه های مفید و به کار گرفتن افراد متخصص ومتعهد ، اقدام به تولید کنسرو ماهی قباد کرده است .