رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۲۴ مهر ۱۳۹۸

سبک زندگی-رزق حلال - نمایش محتوای فضای مجازی

 

 

سبک زندگی-رزق حلال

Loading the player...

در روزهای ارزشمند ماه مبارک رمضان هستیم.در حالی که در خانه های بندگان خدا،روزها دیگر سفره ای پهن نمی شود،همه روزه دارند ،همه در حالی که روزه دارند وارد خانه می شوند و در استراحت به سر می برند .زندگی را در حالی که روزه دارند تمرین می کنند.یکی از بحث ها و درس های ماه مبارک رمضان رزق حلال است .چون روزه ای موثر و مفید است که هم ابتدا و هم انتهایش ،یعنی هم سحری ان و هم افطاری آن که بر سر سفره حاضر می شویم و گرسنگی طولانی که با اختیار و انتخاب خودمان ،برای اینکه دستور خدای تبارک و تعالی را عملی کنیم ،انتخاب کرده ایم و به استقبال گرسنگی رفته ایم.تشنگی که با اختیار خودمان انتخابش کرده ایم ،حالا بر سر سفره افطار حاضر می شویم.زمانی که می خواهیم روزه خود را افطار کنیم باید با رزق و روزی حلال،روزه خود را افطار کنیم.اولین پیامی که به یادمان می آید همین بحث است .این غذایی که بر سر این سفره وجود دارد از کجا تهیه شده است.از کدام منبع این غذا را تهیه نموده اند.چقدر برای این غذایی که آماده شده است کار و تلاش شده است یا خدای نکرده این غذا از راه غیر مشروع و غیر حلالی آماده شده است؟ هم باید نوع غذا،غذایی باشد که مورد پسند شرع مقدس اسلام و رضایت خدای تبارک و تعالی است.هم باید مسیری که این غذا به من رسیده است ،مسیر حلال و سالمی باشد.دومین درس بزرگ ماه مبارک رمضان ،عبارت از همین هست که ما باید از روزی حلال در ماه مبارک رمضان استفاده کنیم و بعد تمرینی باشد در کل زندگیمان به بحوی که خوردن،آشامیدن و هر تصمیمی که در زندگیمان می گیریم در جلب رضایت خداوند تبارک و تعالی باشد.