رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۱۹ آذر ۱۳۹۸

جوجه اناری - نمایش محتوای فضای مجازی

 

 

جوجه اناری

Loading the player...

مواد لازم:

یک عدد جوجه متوسط،نمک به میزان لازم،فلفل قرمز ساییده نشده،پودر فلفل سیاه،دو قاشق رب آلوچه برقانی،دو قاشق آبغوره،یک عدد پیاز،یک چهارم پیمانه مغز گردو،یک قاشق تمر هندی

طرز تهیه:

تمام جوجه را به نمک ،فلفل قرمز،فلفل سیاه،رب آلوچه برقانی و آبغوره آغشته کنید.

چهار تا هشت ساعت در یخچال قرار دهید.

پیاز را رنده کنید

5 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید.

گردو را پودر کنید.

5 دقیقه گردو پودر شده را با پیاز تفت دهید.

تمر هندی و رب آلوچه را اضافه کنید.

داخل شکم مرغ را پر کنید.

با خلال دندان ببندید.

با رب آلوچه آغشته کنید.

با فویل آلومنیومی بپوشانید.

30 دقیقه در دمای 177 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.

10 دقیقه بدون فویل در فر قرار دهید.