رونق تولید ملی | شنبه، ۳ اسفند ۱۳۹۸

تیرامیسو - نمایش محتوای فضای مجازی

 

 

تیرامیسو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:

تخم مرغ:شش عدد

شکر:سه چهارم پیمانه

پنیر ماسکارپونه یا خامه ای:200 گرم

خامه رقیق :یک پیمانه

ماءالشعیر:نصف پیمانه

قهوه اسپرسو:یک و نیم پیمانه

بیسکویت لیدی فینگر:40 تا 50 عدد

پودر کاکائو:به میزان لازم

طرز تهیه:سفیده و زرده را از هم جدا می کنیم.شکر را به زرده زده شده اضافه می کنیم بعد پنیر و یک پیمانه خامه رقیق را به مواد اضافه می کنیم .سفیده های هم زده را به مواد اضافه می کنیم .قهوه اسپرسو را با ماءالشعیر مخلوط می کنیم.بیسکویت ها در را این مایع قرار داده و با مواد آماده شده به صورت لایه لایه قرار می دهیم.مواد آماده شده را به مدت 24 ساعت در یخچال گه می داریم.



جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
سلام نحوه آموزش خیلی خوب بود.ممنون از زحمات شما. سمانه احمدی ۱۳۹۴/۱۲/۲۴ ۱۱:۰۱
سلام سرکار خانم احمدی،ضمن تشکر از همراهی شما با وب... صدا و سیمای مرکز کیش ۱۳۹۴/۱۲/۲۴ ۱۱:۰۹

صدا و سیمای مرکز کیش
سلام
سرکار خانم احمدی،ضمن تشکر از همراهی شما با وب سایت مرکز کیش ،ان شاالله در آینده آموزش های آشپزی بیشتری بر روی سایت بارگذاری خواهد شد.
0 (0 آرا)
پست شده در ۱۳۹۴/۱۲/۲۴ ۱۱:۰۹ در پاسخ سمانه احمدی
سمانه احمدی
سلام
نحوه آموزش خیلی خوب بود.ممنون از زحمات شما.
+1 (1 رای)
پست شده در ۱۳۹۴/۱۲/۲۴ ۱۱:۰۱