رونق تولید ملی | یک‌شنبه، ۲۸ مهر ۱۳۹۸

بادمجان شکم پر - نمایش محتوای فضای مجازی

 

 

بادمجان شکم پر

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:

پیاز متوسط:1 عدد

بادمجان:4 تا 8 عدد

روغن:5 قاشق غذاخوری

سیر:2 حبه

گوشت چرخ کرده:250 گرم

رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری

نمک،فلفل قرمز،ادویه:به میزان لازم

گوجه فرنگی:2 عدد

جعفری تازه:1 دسته

دستور پخت:پیاز را سرخ می کنیم.بادمجان ها را پوست گرفته ،یک برش طولی در یک سمت بادمجان ایجاد کرده  و آن ها را در روغن سرخ می کنیم.سیر را به پیاز اضافه می کنیم.ادویه،فلفل قرمز و گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کمی سرخ شوند .رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم جعفری را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم.گوجه ها را ورقه کرده و در 2 قاشق روغن سرخ می کنیم .مواد آماده شده را داخل بادمجان ها می ریزیم و روی گوجه ها می چینیم و 10 دقیقه زمان می دهیم تا غذا اماده شود.«نوش جان»