اقتصاد مقاومتی؛ تولید - اشتغال | جمعه، ۳ آذر ۱۳۹۶

ارزاق عمومی برای مصرف ساکنان و گردشگران در ایام تعطیلات نوروز - نمایش محتوای خبر

 

 

ارزاق عمومی برای مصرف ساکنان و گردشگران در ایام تعطیلات نوروز

ارزاق عمومی برای مصرف ساکنان و گردشگران در ایام تعطیلات نوروز

کیش/خبرگزاری صدا وسیما/اقتصادی

بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان منطقه آزاد کیش، با توجه به ورود گردشگران از سراسر کشور به جزیره کیش در تعطيلات نوروز و افزایش جمعیت در این ایام، ارزاق عمومی از جمله گوشت و مرغ منجمد، تخم مرغ، غله و آرد براي پخت نان ذخیره سازی و تامین شد.

فرآورده های خام و گرم دامی و آرد روزانه از سرزمين اصلي و از طريق بنادر اطراف  به جزيره كيش وارد مي شود و ذخيره سازي اين اقلام براي تامين نياز ساكنان و گردشگران در مواقعي است كه به علت بدي آب و هوا امكان تردد شناورها براي انتقال اين اقلام ميسر نيست و يا به دليل رشد شمار گردشگران ميزان مصرف  فرآورده های خام و گرم دامی و آرد افزايش قابل ملاحظه اي داشته باشد. در اين مواقع  از اقلام ذخيره شده استفاده خواهد شد.

گوشت منجمد به میزان 168 هزار و 806 کیلوگرم، مرغ منجمد 505 هزار و 950 کیلوگرم  و تخم مرغ 341 هزار و 590 کیلوگرم در سردخانه های کیش ذخیره سازی شده است.

فرآورده های خام و گرم دامی از شهرهای تهران، شیراز، اصفهان، مشهد و قم به جزیره کیش وارد می شود که برای مصرف و استفاده شهروندان در 14 قصابی توزیع می شود.

در انبار های غله، 200 تن برابر با 5000 کیسه آرد برای تهیه انواع نان در ایام نوروز ذخیره شده است. با توجه به میزان رشد جمعیت جزیره کیش در ایام نوروز، به طور میانگین میزان مصرف آرد  روزانه  20 تن پیش بینی شده است.

در طول تعطیلات نوروز، 15 واحد کشیک نانوایی صبح ها از ساعت 5 تا 13 و عصرها از ساعت 17 تا 21 فعالیت می کنند. 19 واحد نانوایی غیر کشیک نیز صبح ها از ساعت 5 و سی دقیقه تا 9، ظهرها از ساعت 11 و سی دقیقه تا 13 و سی دقیقه و عصرها از ساعت 18 تا 22 نان مورد نیاز مصرف کنندگان را در تعطيلات  نوروز تامین می کنند.