حمایت از کالای ایرانی | دوشنبه، ۱۹ آذر ۱۳۹۷

بازرسي از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در جزیره کیش - نمایش محتوای خبر

 

 

بازرسي از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در جزیره کیش

بازرسي از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در جزیره کیش

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش از ۸۱۶ نوبت بازرسي از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کیش در اردیبهشت خبرداد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، مسئول بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش، افزود: 816  نوبت بازرسي  از مراکز تهیه و عرضه مواد غذائی و اماکن عمومی و بازدید از غرفه های آرایشی و بهداشتی، 30 نوبت نمونه برداری از  مواد غذایی، ۱4نوبت نمونه برداری از نان، صدور 848 کارت تندرستی، ۱7نوبت بازدید ازمدارس و مهدهای کودک و صدور 71صلاحیت بهداشتی، از فعالیت های بهداشت محیط در اردیبهشت بود.
علیرضایی زاده افزود: در زمینه آب آشامیدنی نیز با انجام 41نوبت نمونه برداری میکروبی و شیمیایی، توانست رسالت بهداشتی خود را در زمنیه امنیت و بهداشت آب برای شهروندان و میهمانان انجام داد.
وی  تأکید کرد: در بازدیدهای انجام شده از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، 7 مورد تخلف به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش گفت: در راستای تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به شکایات واصله به این واحد نیز به 5 نوبت رسیدگی شد.
علیرضایی زاده با تأکید بر اینکه نظارت کارشناسان بهداشتی در راستای حفظ سلامت عمومی با توجه به گرمای هوا تشدید می شود، از شهروندان خواست تا علاوه بر توجه به توصیه های کارشناسان بهداشتی، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی از جمله رعایت نکردن بهداشت فردی، نظافت و بهداشت محیط، نگهداری و فروش مواد غذایی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته و موارد مشابه از طریق سامانه شکایات مردمی 190 و شماره تلفن 07644423311 به مسئولان این مرکز اطلاع دهند.