« بازگشت به دانستنیها

پیراشکی اسفناج

ترکیب دیدها نمایش مسطح نمایش درختی
موضوعات [ قبلی | بعدی ]
پیراشکی اسفناج
پاسخ
۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۴:۱۰
عمولا تو پیراشکی از  گوشت چرخ کرده  یا سوسیس و کالباس استفاده میشه،ولی میخوام یک پیراشکی سبزیجات بهتون معرفى كنم که نه تنها مثل سوسيس و كالباس مضر نيسن كلى هم مفيده.
 
برای تهیه خمیر،خمیر مایع رو داخل يه مقدار آب حل کنید تا عمل بياد،بعد 1عدد تخم مرغ ،1 ليوان شير،3 قاشق روغن مايع،نصف قاشق چايخورى نمك،نصف قاشق چايخورى بيكينگ پودر،1 قاشق چايخورى شكر رو اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد دو ليوان آرد رو كم كم اضافه ميكنيم و تا حدی که خمیر به دست نچسبه.زیاد آرد نریزید چون خمیرتون سنگین میشه.سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن بگیرید.خمیر رو به مدت ده دقیقه با کف دست خوب ورز بديد.دستتون رو با روغن مایع چرب کنید و خمیر رو تو دستتون گرد کنید و داخل کاسه بزاريد و روش پارچه بکشید و بزاريد جای گرم به مدت یک ساعت استراحت كنه.براى سبز شدن خمير هم اسفناج رو ريختم داخل مخلوط كن و از صافى رد كردم و آب اسفناج رو ريختم تو خمير البته دلبخواهى هست.
 
در این حین مواد داخل پیراشکی رو آماده ميكنيم.يك كيلو اسفناج و شسته شده و خرد شده داخل تابه تفت ميديم تا آب اسفناج کشیده بشه بعد سه قاشق پیاز داغ و سه حبه سير تفت داده شده رو اضافه ميكنيم و از روی حرارت بردارید100 گرم پنیر صبحانه بهش اضافه ميكنيم و يك عدد تخم مرغ آبپز رو رنده ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم و بعد نمك و فلفل بهش ميزنيم.خمیر که آماده شد کمی ورز ميديم.روی میز کار آرد مى پاشيم و خمیر رو با وردنه باز کنید وبه اندازه دلخواه قالب بزنید.خمیر های قالب زده رو یک ربع استراحت بدید بعد داخل هر کدوم مقداری از مواد داخل پیراشکی بزاريد  و خمیر رو تا کنید.و کناره های رو با فشار انگشت به هم بچسبونید و داخل روغن سرخ كنيد و يا اينكه ميتونيد بزاريد داخل فر در دماى 180 درجه به مدت 20 دقيقه تا بپزه و بعد نوش جان مى كنيم
0 (0 آرا)