ترکیب دیدها نمایش مسطح نمایش درختی
موضوعات [ قبلی | بعدی ]
کتلت شکم پر
پاسخ
۱۳۹۵/۰۸/۲۵ ۱۴:۰۸
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
گرام ماسالا (نوعی ادویه) به مقدار لازم
زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
فلفل سبز ۳ عدد
زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری
گشنیز ۱/۲ استکان
نعنا ۱/۲ استکان
پیاز ۳ عدد
لپه ۱ استکان
گوشت یا گوشت مرغ ۱۵۰۰ گرم
ماست (چكیده) ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه
۱- ابتدا گوشت را شسته و چربی های اضافه آن را بگیرید و به تكه‌های درشت خرد كنید و پس از شستن، آن را با لپه، پیاز، سیر، نعنا، گشنیز، زیره سیاه، فلفل سبز، دارچین، زردچوبه و زنجفیل كمی تفت دهید.
۲- بعد مقداری آب‌جوش به مواد اضافه كنید و اجازه دهید بپزد. وقتی گوشت و لپه كاملاً پخت، بعد از سرد شدن پیاز داغ را مخلوط مواد كنید و این مواد را دو بار چرخ كنید
۳- بعد یك عدد تخم‌مرغ و نمك را اضافه و مخلوط كنید. برای داخل كتلت، ماست آب گرفته را با مقداری گشنیز، نعنا، فلفل سبز و پیاز خیلی ریز (نگینی ریز)، نمك و فلفل سیاه مخلوط كنید.
۴- پس از آن مقداری از مواد گوشتی را در دست بگیرید و گود كنید. از موادی كه با ماست درست كرده‌اید یك قاشق پر وسط كتلت بگذارید و وسط آن را ببندید و گرد كنید.
۵- كتلت ها را داخل روغن سرخ كنید و بعد از سرخ شدن، شكم‌پرها را داخل ظرفی بچینید و دور آن را با سبزیجاتی مثل نعنا، جعفری، پیازچه و فلفل سبز تزیین كنید و سر سفره ببرید.
سایر نکات
1) در صورت تمایل به ماست مقداری زرشك سرخ كرده و مغز گردو هم بیفزایید
2) لپه را حتما از كمی قبل خیس كنید یا آنكه 2بار آن را بجوشانید و آبش را خالی كنید و بعد بپزید.
0 (0 آرا)