ترکیب دیدها نمایش مسطح نمایش درختی
موضوعات [ قبلی | بعدی ]
خمیر پای
پاسخ
۱۳۹۵/۰۶/۸ ۱۱:۰۱
مواد لازم

آرد 2 پیمانه

كره سه‌چهارم پیمانه

آب‌یخ 4 قاشق سوپخوری

نمك یك هشتم قاشق چایخوری

وانیل نصف قاشق چایخوری

پودر‌قند 3 قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

طرز تهیه :

آرد، نمك، وانیل و پودر قند رو در ظرفی الك كنید ،

كره خنك رو كه به صورت حبه قند برش داده شده روی آرد بریزین ، با چنگال یا با نوك انگشت كره و آرد را بخورد هم بدین تا مث خرده نان بشه ،

امکان استفاده از غذا ساز هم هست که باید با تیغه ی مناسب و دور کند کار انجام بشه. زرده تخم‌مرغ رو در آب یخ ریخته و خوب بزنین تا در آب حل بشه و اون رو روی آرد بپاشین ، خمیر رو گلوله كرده و در كیسه نایلون بذارین تا حداقل یک ساعت توی یخچال بمونه ،

نکته ) تمام مواد رو قبل از شروع کار نیم ساعت بذارین توی فریزر .
ضمیمه

ضمایم: 11950687_132685017094548_1254880398_a.jpg (7.4k)
0 (0 آرا)