« بازگشت به آشپزی

"شامی اصفهانی "

ترکیب دیدها نمایش مسطح نمایش درختی
موضوعات [ قبلی | بعدی ]
"شامی اصفهانی "
پاسخ
۱۳۹۵/۰۶/۸ ۱۱:۰۰
این غذا طعم ملس دارد واز غذاهای سنتی اصفهان است مواد لازم: گوشت چرخ کرده نیم کیلو هویج پخته ورنده شده 3-4عدد در اصفهان بجای هویج (زردک ) استفاده میشود آرد نخودچی 125گرم ویک عدد پیاز رنده شده . نمک فلفل زرد چوبه ودارچین من زعفران هم میریزم برای سس 150 گرم شیره انگور و کمی سرکه ویک استکان آب لازم داریم طرز تهیه: مواد را مانند درست کردن کتلت خوب ورز میدهیم واز آن گلوله هایی مانند سوسیس درست میکنیم سرخ میکنیم وشیره و سرکه و آب را مخلوط کرده روی آنها میریزیم تا اینکه خوب جوشیده و آب آن خورد برود این مقدار مواد 24 عدد شامی به ما میدهد
ضمیمه

ضمایم: 13745088_1815871281965216_1807780619_n.jpg (86.6k)
0 (0 آرا)