« بازگشت به آشپزی

نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی

ترکیب دیدها نمایش مسطح نمایش درختی
موضوعات [ قبلی | بعدی ]
از گوشت نیم چرب استفاده کنید گوشت بدون چربی کتلت را خشک می کند .
*گوشت کتلت باید از سیب زمینی بیشتر باشه ( می خواهیم کتلت درست کنیم نه کوکو سیب زمینی ).

*هم می توانید از سیب زمینی پخته و هم خام استفاده کرد ( من ترجیح می دهم با سیب زمینی خام درست کنم ).
*کتلت اصیل باید به شکل بیضی درست شود.

*برای خوشمزه تر شدن کتلت از مقداری زیره آسیاب شده هم در ادویه هاتون استفاده کنید.
ضمیمه

ضمایم: hou6969.jpg (37.9k)
+1 (1 رای)