ترکیب دیدها نمایش مسطح نمایش درختی
موضوعات [ قبلی | بعدی ]
دونات
پاسخ
۱۳۹۵/۰۵/۲۴ ۱۲:۴۰
موادلازم
آرد 500گرم یا سه و یک سوم پیمانه
شیر ولرم سه چهارم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
کره نرم شده 60 گرم
شکر 40 گرم یا سه ونیم ق غ
نمک نصف ق چ
آب ولرم یک چهارم پیمانه
مایه خمیر 7گرم یا 1ق غ
طرز تهیه:
آب ولرم و یک قاشق چایخوری شکر را با مایه خمیر میذاریم عمل بیاد
در ظرف دیگری تخم مرغ ها رو با چنگال یا هم زن دستی بزنید
شکر و نمک را اضافه کنید و بزنید
کره را اضافه کنید و بزنید
شیر ولرم را اضافه کنید و بزنید
حالا مایه خمیر آماده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید
سپس آروم آروم آرد را اضافه کنید تا خمیر لطیفی درست بشه.
ممکنه آرد بیشتر ی نیاز بشه.
خمیر را در ظرف چرب 45دقیقه در دمای اطاق استراحت بدید.
بعد از استراحت، خمیر را ورز بدید
چانه 80گرمی از خمیر بگیرید.
داخل سینی که کاغذ روغنی یا سلیفون که روغن مالیدید قرار بدید.
چانه ها رو پهن کنید و با کاتر گرد داخل چانه را در بیارید.
ده دقیقه استراحت بدید.
سپس در روغن فراوان سرخ کنید.
مراحل و نکات پخت دونات
بعدازآماده شدن خمیرروغن مایع را داخل ظرف روحی با قطر 15 سانتیمتر بریزید، طوریکه حدود پنج سانتیمتر ارتفاع روغن باشه.
* ظرف را روی حرارت بسیار ملایم بزارید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ بشه.در این فاصله چانه 80 گرمی یا اندازه نارنگی کوچک بردارید و کف دست یا روی سطح کار گرد کنید.
برای اینکه بعد از پف کردن چانه دونات، مشکلی برای انداختن توی روغن نداشته باشید، کاغذ روغنی به شکل مربع 15 سانتیمتری برش بزنید و چانه خمیر را روی کاغذ روغنی برش خورده باز کنید و وسط خمیر را کاتر بزنید و استراحت بدید.حداقل ده دقیقه صبر کنید تا خمیر پف کنه.بعد با کاغذ روغنی بیارید کنار ظرف روغن و آرام دونات را داخل روغن بندازید.برای اینکه روی چانه ها در فاصله ده دقیقه استراحت خشک نشه، روی چانه ها پارچه نمدار یا نایلون بکشید، من داخل فر خاموش میذارم و دیگه پارچه یا نایلون روش نمیندازم.روغن باید کاملا داغ باشه و شعله گاز کاملا کم باشه، طوری که حداقل پنج شش دقیقه پخت هر دونات طول میکشه.اگر حرارت زیاد باشه، داخل دونات خمیر خواهد ماند.پس از سرخ شدن دو طرف دونات، آنها را روی توری بذارید تا روغن اضافه آن بریزه
ضمیمه

ضمایم: 13707044_628966770597589_1802331729_n.jpg (48.2k)
0 (0 آرا)