« بازگشت به اطلاعات پزشکی

خواص دانه گندم( طب بوعلی سینا)

ترکیب دیدها نمایش مسطح نمایش درختی
موضوعات [ قبلی | بعدی ]
خواص دانه گندم( طب بوعلی سینا)
پاسخ
۱۳۹۵/۰۳/۲۲ ۱۳:۰۶
??آن را بخورید،مدّر و خنک کننده و مغذی و اشتها آور و چاق کننده است،اختلالات در سلامتی بدن را برطرف می سازد،برای افزایش بارخیزی زنان مصرف می شود.
??خوردن جوشانده بلغور گندم برای رفع اسهال های حاد و ‌مزمن مفید است.
??اگر آرد آن را با شکر و ‌بادام مانند حریره درست کنید و ‌کم کم از آن بخورید برای تسکین سرفه و درمان خونروی از سینه و رفع درد سینه و ‌پهلو و تقویت نیروی جنسی مفید است.
??آن را با جو مساوی بجوشانید،و‌آب آن را به طفل بخورانید ولی آن را تازه به تازه درست کنید که مانده نشود برای دوره نقاهت اطفال مفید است.
??آرد آن را روی پوست بمالید،تحریکات و ‌ناراحتی های پوستی را کاهش می دهد
??گندم سوخته را بکوبید و ‌با موم و ‌روغن مخلوط کنید و‌ شب ها ضماد نمایید برای درخشان کردن چهره بسیار مفید است.
 
??ضماد آرد پخته  آن با آب و ‌روغن زیتون برای تحلیل ورم های گرم نافع است.
 
??اگر آرد آن را با آب پیاز ضماد کنید،برای ورمهای سرد و ‌رسانیدن دمل ها نافع است.
??اگر آرد آن را با آب گشنیز تازه ضماد کنید،برای درمان خنازیر مفید است.
??مقداری گندم را بو دهید و تا گرم است در کیسه ای بریزید و در وسط سر قرار دهید و بعد از سرد شدن بردارید و این کار را چند بار انجام دهید،خارش سر و سردردی که از ضعف باشد را درمان می کند،اگر بر سر کودکان بگذارید آبریزش چشم را متوقف می کند.
تذکر:
گندم دیر هضم،‌ سنگین و ‌نفاخ است،خوردن آن بصورت دانه برای اشخاصی که مبتلا به انسداد عروق هستند مضر میباشد،اشخاصی که اختلالاتی در دستگاه هاضمه دارند نباید گندمی که با آب پخته شده بخورند،گندم‌ نارس ایجاد قولنج و ‌باد و نفخ شدید می کند
ضمیمه

ضمیمه

ضمایم: 1.jpg (156.5k), images.jpg (7.4k)
0 (0 آرا)